I-refact

Werken bij...

Data, data en nog eens data. Onze core-business bestaat uit het automatiseren van het data logistieke proces voor gerenommeerde bedrijven. De nagestreefde aanpak leidt tot een betrouwbare en auditeerbare data voorziening die flexibel kan reageren op de continue veranderende behoefte van klanten. Er wordt hierbij gewerkt met een model gedreven aanpak die ondersteund wordt door een uniek, zelf ontworpen product. Om de markt te kunnen benaderen die voor ons openligt, groeien we hard. Heel hard. Daarom zijn er consultants nodig!

Jouw werkzaamheden

Als consultant ben je vooral heel nieuwsgierig en analytisch sterk.
Om er een metafoor aan te koppelen: wij zijn op zoek naar mensen die graag de ingrediënten verzamelen, ordenen, classificeren en beschikbaar te stellen. Voor een kwaliteitsmaaltijd is de voorbereiding van de ingrediënten een cruciale stap!
Onze focus ligt niet direct op techniek, maar zonder techniek zal de complexiteit voor onze klanten niet opgelost kunnen worden. Wij vinden balans in het modelleren van data en het technisch integreren van onze oplossing in het IT landschap van de betreffende klant.

Het werk bestaat uit het inventariseren van klantbehoeften, het polsen waar het probleem zit en wat er opgelost moet worden, en bepalen hoe dit opgelost kan worden. Dit om zoveel mogelijk informatie naar boven te halen. Je gaat hierbij werken voor klanten die zich met name in de regio van de Randstad bevinden. Jij analyseert zowel de data-behoefte als hetgeen er aan data beschikbaar is of beschikbaar gesteld moet worden.

Hoe wij precies te werk gaan? Gewoon een keer langskomen. Jij vertelt wie je bent, waar jouw interesse naar uitgaat en waarom je deze interesse hebt, en vanuit deze weg wordt er gekeken naar mogelijkheden. Wij helpen jou op weg en jij wordt getraind en begeleid om een kei te worden in het vak en de wijze waarop wij daar invulling aan bieden. Wij staan open voor starters, junior -, medior-, senior – en zeer ervaren nieuwe collega’s.

Functie-eisen

  • Je bent heel nieuwsgierig: je vraagt continu door (waarom waarom waarom) en je probeert zo achter het probleem te komen en zoveel mogelijk info te verzamelen
  • Je hebt kennis van SQL, affiniteit met data(modellering) en databases
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent iemand die eerst het probleem wilt begrijpen in plaats van dat je meteen oplossingen aandraagt
  • Je kunt goed met zelfstandigheid omgaan
  • Je hebt durf en (een gezonde dosis) zelfvertrouwen
  • Je bent transparant naar jezelf toe en je kunt jouw verbeterpunten aangeven
  • Je bent bereid om deels in Den Bosch, deels op klantlocatie te werken