Het bedrijf

Wie is I-refact?

Is data een ‘asset’, een ‘liability’ of ook een strategisch voordeel? Hoe je het ook bekijkt, het belang van goed datamanagement neemt alleen maar toe.

Wij zien veel bedrijven worstelen met de keuzes waar hun aandacht naar uit gaat. Veel initiatieven zijn ofwel technologie gedreven of zodanig pragmatisch dat de toekomstvastheid en herbruikbaar niet mogelijk is.

Vaak ontbreekt een doordachte data architectuur en is de realisatie van onderliggende datamanagement platform een kostbare, tijdrovende klus zonder direct tastbare waarden.

In 2014 zijn wij om die reden i-refact gestart. Onze jarenlange kennis en implementatie ervaring op het gebied van data-architectuur, datamanagement en datamanagementsystemen hebben wij gebundeld in een ‘onder architectuur’ ontworpen aanpak en oplossing, die onze klanten direct grip geven op haar data en ontzorgd op de ingebruikname. Onze oplossing evolueert mee met de kennis en ervaring die onze consultants opdoen, zodat wij bijdragen aan het continu verbeteren van uw datamanagement.

Een centrale rol in onze aanpak en oplossing speelt het logisch datamodel. Het beheer van het logisch datamodel is naast het feit dat de kennis over data binnen uw bedrijf ook echt wordt vastgelegd en gebruikt, een cruciale schakel tussen data governance en implementatie van uw datamamagement systeem. Zonder deze ‘schakel’ ontbreekt de grip, de controle en de auditeerbaarheid van uw datamanagement.

Wie zijn wij

Onze specialisten

Een duidelijke visie op datamanagement is leuk, maar mensen die dit gedachtengoed kunnen omzetten in een werkende en bruikbare oplossing is nog veel beter. Met een team van consultants en ontwikkelaars zijn wij in staat om te doen wat wij beloven.
img-member

Erik Jansen

Owns Product Development

img-member

Rob Arntz

Consultant en Trainer

img-member

Ivano Atzori

Consultant

img-member

Michon van Dooren

Developer

img-member

Martijn Evers

Data Architect and Missionary

img-member

Kees van Dijk

Consultant

img-member

Manuel Nas

Frontend Developer

img-member

Subhi Dweik

Developer

img-member

Rene Haasdijk

Results Manager

img-member

Alco van Neck

Consultant

img-member

Danny Fasen

Backend Developer

img-member

Gijs van de Water

Developer

img-member

Jorg Jansen

Consultant

img-member

Leoni van Amelsfort

Consultant

img-member

Natnael Abbai

Frontend Developer